Biodanza / Biotánc


Logo, illustrazione, progetto homepage e proposte per loghi e biglietti da visita per Prospettiva Fluida.
Prospettiva Fluida è di Virna Tagliaro e si occupa di corsi di Biodanza® Sistema Rolando Toro.
Biodanza® è una tecnica a mediazione corporea, rivolta a tutti, che utilizza la musica per realizzare esercizi in gruppo, a coppie e individualmente. Io non ho ancora provato, ma l'infinita dolcezza e serenità che mi ha trasmesso Virna durante i mesi di lavoro su questo progetto per me sono la testimonianza che la biodanza può veramente regalarci armonia e gioia di vivere.
[Sito in costruzione]

Illusztráció, weboldal terv és logó + névjegykártya tervek a Prospettiva Fluida nevű biotánc iskolának ill. Virna Tagliaro biotánc terapeutának.
A biotánc egy Dél-Amerikából származó mozgásterápia, melynek segítségével olyan sokszor elfeledett érzelmeket és érzéseket ébreszthetünk újra, mint a vidámság, az életöröm, az érzékenység, az önbizalom és a derültség. A foglalkozások célja, hogy egészséges kapcsolatot alakítsunk ki saját magunkkal, másokkal és a létünket irányító életerővel.
A biotánc megálmodója a chilei származású Rolando Toro pszichológus és antropológus. Szerinte a kiegyensúlyozott élethez elengedhetetlen, hogy megértsük és ki tudjuk fejezni a bennünk rejlő erőket. Ebben segíthetnek a speciális, táncelemeket használó gyakorlatok, melyek stimulálják a velünk született alapmotivációkat: az életkedvet, a kreativitást, az érzékenységet és a transzcendenciát.
A weboldal készülőben van...

Commenti

Posta un commento