NEW BOOK! Singer Magdolna: Ki vigasztalja meg a gyerekeket?

Ezekben a napokban kerül nyomdába az illusztrációimmal Singer Magdolna új könyve: Ki vigasztalja meg a gyerekeket?- Gyász és válás a családban. A könyvet a HVG Kiadó adja ki. Benne 30 vallomás és illusztráció arról, hogyan élik meg a gyermekek a halált, gyászt és a válást a családban.
Megint megtörtént a csoda, amit már Máté Angi meséivel és Finy Petra felnőtt verseivel is átéltem: a messzeségből hozzám találtak olyan a történetek, amikre már régóta vártam. Köszönöm Magdolnának és a HVG Kiadónak, hogy engem választottak a könyv illusztrálására.


È uscito in Ungheria "Chi consolerà i bambini? - Lutto e separazione in famiglia" di Magdolna Singer con 30 racconti illustrati da me e edito da HVG Editore di Budapest. Il libro fa parte della collana di psicologia e tratta un tema difficile: come vivono i bambini la morte, il lutto e la separazione in famiglia. Scritto da una psicologa specializzata in psicoterapia nell'elaborazione del lutto, il libro fa sentire le voci dei bambini che raccontano in prima persona la loro esperienza.

Néhány illusztráció a könyvből.
Alcuni illustrazioni del libro. Tecnica: digitale (Adobe Photoshop).




Commenti

  1. Nagyon szép-szomorúak a képek. Tele vannak történetekkel.

    RispondiElimina

Posta un commento