New book! / Új könyv Finy Petra verseivel!









Nuovo libro in arrivo per Natale!
Sto finendo le illustrazioni per la raccolta di poesie della poetessa ungherese Petra Finy in uscita per Kolibri (Budapest). Il titolo è "Una manciata di bolle". Il bellissimo book design è opera di Luca Morandini. 64 pagine + risguardi + copertina: per me un lavoro immenso! Qui vi mostro alcune delle pagine in lavorazione, non sono del tutto pronte, infatti, verranno arricchite con timbri e francobolli sempre diversi e a tema.
Guardate anche il bellissimo sito di Petra: qui.

Nagy munkában vagyok: Finy Petra: Egy marék buborék című, 64 oldalas csodálatos verseskötetén dolgozom, ami karácsonyra  a Kolibri kiadó gondozásában fog megjelenni. A kötet 50 verset tartalmaz   8 ciklusban elrendezve. Íme egy kis előzetes Luca Morandini book design-jával. 
Az oldalpárok a végleges változatban mindenhol más és más témához illő bélyegekkel és bélyegzőkkel lesznek gazdagítva.
Petra nem csak nagyszerű költő, iparművésznek is készült és kitűnő ízléssel válogatja versei képi világát, elég ha rákattintotok a weboldalára (Kiskovács Eszter alkotása), vagy blogjára és megnézitek kik illusztrálták eddigi könyveit. Egyszóval nagy megtiszteltetés és nagy feladat nekem Petra könyve!
A versek fő motívuma a víz és az ég, amik nekem is kedvenc témáim. Ezenkívül nagyon gazdag a kötet témavilága: természet, évszakok, állatok, család, játék, ünnepek, tündérek, sárkányok és minden benne van, ami egy gyermek életében és képzeletében jelen van, vagy még nincs..., de majd most lesz!

Commenti

  1. Csodaszép, gyönyörű! Tetszik ez a játékos-finom-visszafogott de mégis színes megoldás! Gratulálok Nektek előre is, szép könyv lesz!

    RispondiElimina
  2. che meraviglia sarolta! *_*

    RispondiElimina

Posta un commento